HYUNDAI BÖLGE BAYİ SİMGE OTOMOTİV OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜN YÖNETİCİLERİNİ AĞIRLADI

HYUNDAI BÖLGE BAYİ SİMGE OTOMOTİV OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜN YÖNETİCİLERİNİ AĞIRLADI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Hyundai Bölge Bayi Simge Otomotiv yönetim kurulu başkanı Şemsi Durdu, Otomotiv sektörünün önemli isimlerini ilçeye getirdi. İlçede yapılan toplantı da Otomotiv sektörünü ile ilgili yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı.

Ereğli ve Düzce’nin önemli iş adamlarından Hyundai Bölge Bayi Simge Otomotiv yönetim kurulu başkanı Şemsi Durdu Erdemirler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Erdemir ve Opel Türkiye önceki dönem Genel Müdürü Özcan Keklik,  Hyundai Bölge Bayi Simge Otomotiv yönetim kurulu başkanı Şemsi Durdu’nun daveti üzerine Ereğli’ye geldi.

Hyundai Bölge Bayi Simge Otomotiv yönetim kurulu başkanı Şemsi Durdu ve firma yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılanan misafirler, ilçeye gelme amaçlarının otomotiv sektöründe ileriye dönük yapılacak olan çalışmaların masaya yatırılması olacağını söyledi.

Misafirlerini ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Hyundai Bölge Bayi Simge Otomotiv yönetim kurulu başkanı Şemsi Durdu “Bizim Yüksel bey ile 20 yılı aşkın dostluğumuz var. Dostlar olarak bir araya geldik. Sizlerin huzurunda kendilerini bizleri kırmayarak geldikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Opel Türkiye önceki dönem Genel Müdürü Özcan Keklik konuşmasında “Otomotiv sektöründe Şemsi beyin yeri tartışılmaz. Özellikle bu bölgede bir çok markada kendileri ile beraberce güzel bir şekilde çalıştık. Şimdi ise işleri daha ileriye nasıl götürürüz. Bu konuda fikir alış verişinde bulunacağız” dedi.

Erdemirler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Erdemir ise konuşmasında “Şemsi kardeşim ile 20 yıldır hem meslektaşız hem de hem de kardeşiz. Ben de sürekli geliyorum ve kendisini ziyaret ediyorum. Kardeşim gibi gördüğüm kendisi ile bir arada olmaktan dolayı büyük bir keyif alıyoruz. Aynı zamanda birlikte sektör de daha güzel neler yapabiliriz konusunda fikir alış verişinde bulunacağız” dedi.

Hyundai Bölge Bayi Simge Otomotiv’ de gerçekleştirilen ziyaretin ardından misafirler ile birlikte Hyundai Bölge Bayi Simge Otomotiv yönetim kurulu başkanı Şemsi Durdu görüş alış verişinde bulunmak için Ticaret ve Sanayi odasına geçtiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER