İLK KEZ BİR ARAYA GELDİLER

İLK KEZ BİR ARAYA GELDİLER

Kdz. Ereğli 75.yıl Özel Eğitim Merkezi Öğretmenleri ve Yeni Yaşam Özel Eğitim Merkezi Öğretmenleri 75.yıl Özel Eğitim Merkezi ev sahipliğinde akşam yemeğinde buluştu.

Ereğli’ de bugüne kadar verdikleri hizmetlerle takdir toplayan Yeni Yaşam Rehabilitasyon Merkezi ile 75.yıl Özel Eğitim Merkezi yönetimi ve çalışanları akşam yemeğinde bir araya geldi. Bölgede ilk kez düzenlenen yemekte diğer Rehabilitasyon Merkezleri de ilki gerçekleştirilen dayanışma uygulamasına davet ettiler.

Düzenlenen yemek ile ilgili olarak açıklamada bulunan Yeni Yaşam Özel Eğitim Merkezi Yöneticisi Yeliz Görgün Ve 75.yıl Özel Eğitim Merkezi Dernek Başkanı Uzman Fizyoterapist Seda Ayaz Taş “ Bugün burada birlik ve beraberliğimizi arttırmak ve dayanışmayı sağlamak adına bir araya geldik. İlçemizde toplam 5 rehabilitasyon merkezi var. Bugün burada ilkini yaptığımız birlikteliğe diğer rehabilitasyon merkezîlerimizin de katılmasını istiyoruz. Bunu da sağlamak amacıyla elimizden geleni yapacağız. Bu güzel akşamda bir arada olmak bizleri çok mutlu etti. Özel çocuklarımız için neler yapılabiliriz üzerinde fikir alış verişinde bulunup ortak hareket ederek neler yapılabilir konusunda görüşlerimizi sunduk. Bundan sonra ki günlerde bu birlikteliklerimiz devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2020, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER