İnce ince geliyorlar!

İnce ince geliyorlar!

İnce ince geliyorlar!

  Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim kampanyasına bir destek de CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'tan geldi..

CHP'li Demirtaş, İş Bankasında açılan hesaba para yatırarak bağışta bulundu. CHP Zonguldak Milletvekili ve 27.Dönem CHP Zonguldak 1'inci sıra milletvekili adayı Demirtaş, Zonguldaklı seçmenleri de bağışta bulunmaya çağırdı. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş öncülüğünde başlatılan kampanyaya, CHP Ereğli İlçe Örgütü yöneticileri ve çok sayıda partili de İnce'ye  bağışta bulunarak destek verdi.

EMEKLİLERİN SORUNLARINI CHP ÇÖZECEK!

Ünal Demirtaş ardından seçim çalışmalarını Kdz. Ereğli'de sürdürdü. CHP'li Demirtaş ve beraberindekiler esnafı ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Yaptığı ziyaretlerde emekli maaşlarındaki düşüklüğe de değinen CHP'li Demirtaş: "Bugün yaklaşık 3 milyon emekli asgari ücretin altında maaşlarla geçinmeye çalışıyor. Yıllarca ülke ekonomisine katkı sunmuş bu insanların emeklilik hayatlarında sorunlar içinde bırakılmasını kabul etmemiz mümkün değil. Ücretlerdeki düşüklük hastane katılım payı ve ilaç katkı payları ile iyice azalmaktadır. Emeklilikte yaşa takılanlar, emekli aylıkları arasındaki eşitsizlikler öncelikli olarak çözülmesi gereken sorunlar arasında yer almaktadır.

CHP İktidarında en düşük emekli aylığı 1500 TL olacak. Emeklilerimize Kurban ve Ramazan Bayramlarında birer maaş ikramiye vereceğiz. Emekli aylıklarından sağlık kesintilerini kaldıracak, emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz. Biz bunları, AKP gibi seçim telaşı içinde söylemiyoruz. Emeklilerimizin sorunları ancak CHP iktidarında çözülecektir."

Gündem

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2018, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER