İşte Zonguldak'ın çılgın projesinde gelinen nokta...

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Özbakır, Filyos projesi çalışmaları konusunda sürekli bölgeye giderek bilgi alıyor.

İşte Zonguldak'ın çılgın projesinde gelinen nokta...

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Filyos projesi çalışmaları kapsamında yapılan Liman ve ana mendireğinin 580 metreye ulaştığını bildirildi.


Zonguldak’ın hayatı projesi olan Filyos’ta yürütülen çalışmaları yakinen takip eden ve sık sık incelemelerde bulunan Özbakır, Önceki yapmış olduğu incelemelerle bugünkü yapmış olduğu incelemeler arasında büyük çaplı bir ilerleme olduğunu söyledi.
Filyos’ta İki farklı geminin faaliyet gösterdiğini kaydeden Özbakır, firma yetkililerinden bilgi alarak şunları söyledi:
Filyos’taki çalışmalarımızı sürekli yerinde inceliyorum. Biliyorsunuz Ülkemiz açısından da bu proje çok önemli. Bölgemizin can damarı bu çalışma. Liman ve ana mendireği 580 metre ye ulaşmış Olduğu aynı zamanda yan tarafı mendirek atılarak gemi yanaştırma gereği yapıldığı, İnşaatında İş makinaları dışında , İki geminin faaliyet gösterdiği gemilerinden birinin dip taraması diğerinin ise yapılan taramaya göre dolgu işlemi yaptığı gördüm. Çalışmalar hızla devam etmektedir incelemelerimize zaman zaman devam edeceğiz. Belirlenen sürede tamamlanması için çalışacağız”

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 13:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Apo
Apo - 7 yıl Önce

Proje filyosu aşmış Bartın desek daha doğru olur

SIRADAKİ HABER