İtfaiye Müdürü Ateş durmuyor

Yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Kdz. Ereğli İtfaiye Müdürü Ateş, Çaydeğirmeninde yapılan tatbikatın oldukça faydalı geçtiğini söyledi.

İtfaiye Müdürü Ateş durmuyor

Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz  ettiren Kdz. Ereğli İtfaiye Müdürü Muahmmet Ali Ateş, Çaydeğirmeninde yapılan tatbikatın oldukça faydalı geçtiğini söyledi. 

Kurumlar arası kordinasyonun Afet gibi konularda önemli olduğunu vurgulayan Ateş, Afad, Umke, Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Eridak, Mag ame, Devrek Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Kızılay,Kdz Ereğli Trac, Zonguldak Trac, Karabük Trac ve Bartın Trac ın katılımı ile yapılan tatbikat konusunda bilgilendirdi. 

Tatbikatın tam bir uyum içinde geçtiğini anlatan Ateş, Bölgemizde yaşanabilecek Deprem,Yangın,Sel gibi Afet ve Acil Durumlar karşısında kurumların koordinasyonu ve birlikte çalışma imkanı sağlanmıştır.Çaydeğirmeni Tatbikatına Afad, Umke, Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Eridak, Mag ame, Devrek Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Kızılay,Kdz Ereğli Trac, Zonguldak Trac, Karabük Trac ve Bartın Trac ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER