“İTFAİYE TEŞKİLATIMIZ İLE GURUR DUYUYORUM.”

GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERE SERTİFİKALARINI VEREN BAŞKAN POSBIYIK;

İtfaiye Müdürlüğü’nce düzenlenen İftar yemeğine katılan ve İftar yemeği öncesi 11.Grup Gönüllü İtfaiyecilere sertifikalarını takdim eden Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Ülkesini, memleketini, ilçesini seven, her türlü olayda herkesin imdadına yetişmek için eğitim alan tüm gönüllüleri ve başarılı çalışmalar yapan İtfaiye teşkilatımızı yürekten kutluyorum” dedi.

İtfaiye Müdürlüğünde, 11.grup sertifika dağıtım töreninde konuşan ve sözlerine “Tüm çalışmalarında örnek olan, yurt içi ve yurt dışında, gittikleri her yerde bizim göğsümüzü kabartan İtfaiye teşkilatı ile her zaman gurur duydum”diyerek başlayan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “İtfaiyecilik meşakkatli, zor, fedakârlık ve yürek isteyen bir sevda işi.İtfaiye Müdürlüğümüz ile her zaman iftihar ettim. Ereğli halkı adına tüm teşkilata teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayız” dedi.

BAŞKAN POSBIYIK GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLERİ KUTLADI

Konuşmasında gönüllü itfaiyecileri kutlayan ve “Çeşitli meslek gruplarından birçok arkadaşımızı gönüllü itfaiyecilik kursunda görmek beni çok mutlu etti” ifadelerini kullanan Başkan Posbıyık, “Her türlü olayda herkesin imdadına yetişmek için buradasınız. Öğrenmenin yaşı yok. Ülkesini, memleketini, ilçesini seven, her türlü olayda herkesin imdadına yetişmek için eğitim alan siz gönüllüleri ve emeği geçen başta eğitmenler olmak üzere herkesi yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLİK EĞİTİMİ VEREN TEK İLÇEYİZ

Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ise yaptığı konuşmada, “2010 yılından bu yana 600’e yakın gönüllü itfaiyeci yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu uygulama 7 ilde devam ederken,  ilçe olarak sadece  Kdz. Ereğli’de devam ediyor. Gönüllü itfaiyecilerimizi kutluyor, eğitmenlerimize teşekkür ediyorum ”dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürlerinin de katıldığı program, gönüllü itfaiyecilerin yemin etmesinin ardından iftar yemeği ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2019, 00:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER