İTTİFAK ÜYELERİ, CHP’DE BİR ARAYA GELDİ

İTTİFAK ÜYELERİ, CHP’DE BİR ARAYA GELDİ

İTTİFAK ÜYELERİ, CHP’DE BİR ARAYA GELDİ

Kısa bir süre önce genel kurulunu gerçekleştiren Saadet Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı’nın yöneticileri, 23 Ağustos Cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü’ne nezaket ziyaret gerçekleştirdiler.

Yeni yönetimin ilk ziyareti olarak gerçekleştirilen buluşmada Saadet Partilileri Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz  Ereğli İlçe Başkanı İsmail Fota ve partililer karşıladı. Saadet Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Hasan Soyer ve yönetimine başarılar dileyen CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Fota, Saadet Partisi ile Millet ittifakı çerçevesinde çok güzel çalışmalar yaptıklarına vurgu yaparak şu görüşleri sundu:
 “Saadet Partisi ile Millet ittifakı çerçevesinde çok güzel çalışmalar yaptık bugüne kadar. Bundan sonra bu çalışmalar devam edecek. Her şey çok daha güzel olacak. Partimize nezaket ziyaretinde bulundular. Yeni seçilen yönetime başarılar diliyoruz.”
Saadet Partisi’nin 27. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Gökhan Göktaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“İki hafta önce yaptığımız kongremize teşrif eden ilçe başkanımız başta olmak üzere CHPli arkadaşlarımızın hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmadılar. Bizler yeni yönetim olarak ilk parti ziyaretimizi Cumhuriyet Halk Partisine yapıyoruz. Kendileri de yakında kongrelerini yapacak. Biz de başarılar diliyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2019, 21:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER