İttifakı ben değil İYİ Parti bozdu

İttifakı ben değil İYİ Parti bozdu

İttifakı ben değil İYİ Parti bozdu

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, basın toplantısı düzenledi.

İskele Camii yanında bulunan Seçim Bürosunda gündemi değerlendiren CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, önemli açıklamalarda bulundu.


Meclis listeleri hakkında bilgi vermek istediğini söyleyen Posbıyık: "Sloganımız belli, 'Mart'ın sonu Bahar'ı 31 Mart'ta Ereğli'ye gelecek. Çok stresli günler geçirdim. Halil Posbıyık onurunu koydu, oynanmasına izin vermem. Mutluyum, çok iyi bir liste yaptım, Allah bana yardım etti. Listede Allah bana ezilmemem için yardım etti.  Genç, dinamik, sorunları iyi bilen insanlar listemizde var. Birlik, beraberlik içinde yola çıktık. Kimseye baskı yapacak halimiz yok. Eski isimlerin olmamasını Ünal beye sorun. Halkın yeni yüz istediğini söyledim, kabul edildi. Beni bir tek Fikret dinlemedi, vekilde onu alt sıraya koydu.
Ereğli'de ki sorunları herkes biliyor, karabulut var. Üniversite için mücadele vereceğiz. Erdemir'i alkışlamak lazım, yeni yatırımları var. Ben çocuklarımı Erdemir sayesinde büyüttüm, okuttum. Her zaman yanında olacağız, elimizden geleni yapacağız.
Bugünden itibaren sahalara çıkıyoruz. Bütün gücümüzle sahalardayız. Çok ilgi var" dedi.

İYİ Parti ile yaşanan polemiği değerlendiren Posbıyık:  "Vali bey saygı duyduğum biridir. İki vekil, il başkanlarının katılımıyla toplantı yaptık ve ittifaktan yana olduğumu söyledim. Başkan yardımcılığının pazarlığı olmaz. Siyasette bu yoktur söyledim. Ben derdimi çalışarak geldim. Aldığımız oyları söyledim. İki meclis üyeliğini kabul etmediler. Liste istedim, içinden kendimin seçeceğini söyledim. Deniz Yavuzyılmaz'ın ricasını da kırmayarak 5 isim istedim, ama ittifakı İYİ Parti bozdu. İş Ankara'da bitti. Kendilerine cevap vermeyeceğim."

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2019, 01:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
h baki yüksel
h baki yüksel - 5 yıl Önce

HALKIN BAŞKANI HALİL POSBIYIK GELİYOR

SIRADAKİ HABER