KADIN GÜCÜ KOOPERATİFİ'NDEN KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NA ZİYARET

KADIN GÜCÜ KOOPERATİFİ'NDEN KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NA ZİYARET

Karadeniz  Ereğli’de kadınlara istihdam kapısı açmayı, kadın üreticileri bir araya getirmeyi, pazarlama yöntemlerini geliştirmeyi hedefleyen ve yöresel ürünlerin marka haline gelmesi için girişimlerde bulunan Kadın Gücü Kooperatifi Yönetimi, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret ettikleri duyuruldu.

Alınan bilgiye göre;  Karadeniz  Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Kadın Gücü Kooperatifi Yönetimi Başkan Posbıyık’a iade-i ziyarette bulunduktan sonra Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nu da ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.  

Kadın Gücü Kooperatif, sosyal paylaşım sayfasından  yapılan açıklamada; “Kadın Gücü Kooperatifi olarak Sayın Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu’nu ziyarette bulunduk. İçten karşılaması, nazik sohbeti ve her daim Kooperatifimize gösterdiği desteklerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz“ denildi.

Gerçekleştirilen ziyarette,  Karadeniz Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı  Neriman Posbıyık, Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşare Aydın, Serpil Özsoy ve Safiye Karaarslan da yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2021, 12:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kdzli6767
Kdzli6767 - 3 yıl Önce

Bir siz kalmıştınız hadi baklm koparatif diye neleri getirecksiniz nelerden yararlanacaksınız dilerim güzel aktivite olur ama bence hepsi CHP zihniyeti

SIRADAKİ HABER