KADIN KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU...

KADIN KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU...

KADIN KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU...

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kolları kongresi başladı.
Anadolu Otelde düzenlenen kongreye Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Burhan Onur, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve çok sayıda partili katıldı.
Büyük coşku içinde başlayan Ak Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları İlçe Başkanlığı kongresinde konuşma gerçekleştiren Kadın Kolları başkanı Fadime Doğru, Kadınlar artık siyasetin nesnesi değil öznesidir dedi.

 


Uysalın konuşmasının ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın mesajı okundu.Kongrede konuşan Belediye Başkanı Uysal, Bu coğrafyanın Recep Tayyip Erdoğannın liderliğine ihtiyacı olduğu belli.
15 Temmuzda sokağa çıkan kadınlarımıza şükranlarımı arz ediyorum.
Kurtuluş Savaşında piyade tüfeğini alarak sokağa çıkan Nene Hatunlara minnettarız.
15 Temmuzdan sonra nöbetlere katılan tüm kadınlarımıza saygılar sunuyorum.
2019daki seçimlere hazır mıyız? Bu seçimler çok önemli. 2019 seçimleri, 2023, 2053 ve 2071e gidecek yolculuğun başlangıcıdır.
Türkiyenin bekası için Cumhurbaşkanımız gereklidir.
Bizim kadınlarımın Çanakkake ruhu halen mevcut, ben buna inanıyorum. Kongrede göreve seçilecek başkan ve yönetimine başarılar diliyorum dedi.

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Fatih Çakır, Yarın sabahtan itibaren ilk hedefimiz 2019. Ereğlimize çok hizmetler yaptık. Son 5 seçimde birinci geldik. Afrinde mucadele veren askerimize üstün başarılar diliyorum. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim. Çakırın konuşmasının ardından Başbakan Binali Yıldırımın mesajı okundu.

Kongrede konuşan Milletvekili Çaturoğlu, Öncelikle tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Afrin harekatı kararlılıkla sürdürülmektedir. Bu coğrafyanın Genel Başkanımız, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdoğana ihtiyacı vardır. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti Devleti liderimizle birlikte çok daha iyi noktalara gelecek.
2019da iki seçim birden yaşayacağız. Bu davada bir nefer olmak benim için bir şereftir. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Geleceğimiz ak ve aydınlık olsun dedi.

Konuşmaların ardından yapilan seçimde Fadime DOĞRU Ak parti Kdz.Ereğli İlçe kadın kolları başkanı seçilirken yönetime bu isimler gırdı.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER