KADINLAR EROL ŞAHİN'İN PROJELERİNİ AYAKTA ALKIŞLADI

KADINLAR EROL ŞAHİN'İN PROJELERİNİ AYAKTA ALKIŞLADI

KADINLAR EROL ŞAHİN'İN PROJELERİNİ AYAKTA ALKIŞLADI

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in düzenlediği kadınlar matinesine katılan kadınlar kendilerine yönelik olarak anlatılan projeleri ayakta alkışladı.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin Saray Düğün Salonu’nda düzenlenen kadınlar matinesine eşi Feyzan Şahin, kadın belediye meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte katıldı. Yaklaşık 500 kadının katıldığı eğlencede alkışlar arasında salona eşi Feyzan Şahin ile birlikte giren Başkan Adayı Şahin Kadınların bir gün değil her gün yanında olacağını belirtti. Şahin’in Kadınlara yönelik anlattığı projeler uzun süre alkışlandı. Başkan Adayı Şahin kadınlara hitaben yaptığı konuşmada, “Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum hoş geldiniz hanımlar. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyorum. 27 Mart Çarşamba günü olacak Ofis Yolu’nda ki Gençlik Festivalimize hepinizi bekliyoruz. Sevgili Hanımlar, 31 Mart yaklaşıyor. Hepinizin desteğine ihtiyacımız var. 31 Mart akşamı 5 yıl süreyle Ereğli’mizi yönetecek olan kadromuza hepiniz oy vereceksiniz.  Sevgili Hanımlar Ereğli 5 yıl boyunca inşallah yüzü gülen hanımlarla dolacak bizim belediye başkanlığımızda. Tüm hanımefendileri, tüm hafta sonu yılın 52 haftası otobüslerle Kültür Gezilerine göndereceğiz.  Bavullarınızı hazırlayın. Yeme, içme ve bütün masrafların tamamı Ereğli Belediyesi karşılayacak. Okula giden çocuklarımız var ise bütün çocuklarımızın kırtasiye malzemeleri Ereğli Belediyesi’nin hediyesi edecek Eylül ayından itibaren. Yeni doğan bebeklerimiz için ‘Hoş geldin Bebek’ projemiz var. Ereğli Belediyesi olarak yeni doğacak bütün bebeklere çocuk bezi, emziği ve maması Ereğli Belediyesi’nden hediye olacak. Hanımefendilerin çalışma ortamını hazırlayacağız. Tekstil atölyeleri olarak bahsettiğimiz istihdam tesislerinde çoğunlukla hanımefendiler çalışacak. Hem hanımefendilerin iş bulmasına vesile olacak Ereğli Belediyesi, hem de bunların yanına kreş inşa ederek hanımefendilerin çocukları için kreş yapacağız. Sabah giderken çocuklarını kreşe bırakacak, akşam iş çıkışı çocuklarınızı kreşten alacaksınız Sevgili Hanımlar, buda sizlere Ereğli Belediyesi’nin bir hizmeti olacak. Bütün okullarımızın ve çocuk parklarımızın etrafına güvenlik kameraları ile donatacağız ve ucunu emniyete bağlayacağız. Hanımefendiler bilecek ki okullarda ki ve parklarda ki çocuklarının kontrol ve yoğun bir güvenlik altında emniyet tarafından 24 saat izlenecek buralar. Hanımefendiler ve çocuklar için hizmet etmek üzere yüzme eğitimi alacakları bir adet Kapalı Olimpik Havuzu Ereğli Belediyesi inşa edecek, ailelerimiz kullanacaklar bu havuzu. 8-9 günümüz var seçim günü dâhil. Herkes buradan ayrılınca eşini, dostunu, komşusunu, akrabasını lütfen arasınlar. Müthiş bir şekilde Kdz. Ereğli’de ki seçimlerden çıkalım. 31 Mart akşamı hepinizi, kutlamalara davet ediyorum şimdiden. Allah’a emanet olun. Kendinize iyi bakın.”

Gecede sahne alan yerel Sanatçı Neray söylediği şarkılarla kadınlara doyasıya eğlendirdi. Uzun süre şarkılar ve oyun havaları eşliğinde pistte oynayıp stres atan kadınlar Başkan Adayı Erol Şahin ve eşi Feyzan Şahin’e teşekkür etti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 19:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER