KAPAN AİLESİ COVID-19'A YAKALANDI

KAPAN AİLESİ COVID-19'A YAKALANDI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan’ın oğlu ve gelinin de Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığına yakalandı.

Kapan, sosyal hesabında yer verdiği paylaşımında, şunları kaydetti:

“Etkisini sürdüren Koronavirüs (Covid-19) Salgın hastalığı ne yazık ki ailemize de ulaştı!

Oğlum Fizel Kapan yeni yılın ilk günlerde hissettiği ‘Gribal’ rahatsızlık sonrası test yaptırmak istedi. Ereğli Devlet Hastanesindeki Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine, gelinim Melda da, -henüz çok fazla belirtisi olmamasına rağmen- aynı testi yaptırmak istedi ve pozitif olduğu ortaya çıktı.

Yaptırdıkları Covid-19 testinin sonucu pozitif çıkan yavrularımız, evlerinde kendilerini karantinaya aldılar. Beraberlerindeki yavruları; şekerim Melinda ile birlikte evlerinde tedavilerine devam ediyorlar. Şu ana kadar salgına dair hissettikleri vücut kırgınlığı ve (kullandıkları ilaçlara bağlı) tat ve koku kaybı şeklinde sürüyor. Yavrularımızın en kısa sürede bu melanet salgından kurtularak eski sağlıklarına kavuşacaklarına inanıyor, dualarımızı onlar ve aynı hastalığa yakalananlar için ediyoruz.”

Diğer yandan, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında çalışan Fizel Kapan’ın, söz konusu rahatsızlığından günler öncesinde izinde olduğu, bulaşıyı ise nereden aldığı belirlenemedi.

Çebi Grup olarak Kapan ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2021, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER