Karacan Ereğli'yi Ziyaret Etti

Karacan Ereğli'yi Ziyaret Etti

Karacan Ereğli'yi Ziyaret Etti

ZONGULDAK - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, parti teşkilatlarının birlikteliğinin önemine işaret ederek, Hep birlikte teşkilatlarımızla hızlı bir şekilde 2019 seçimlerine hazır olmamız lazım. Kadın ve gençlik kollarımıza büyük görevler düşüyor. dedi.

Karacan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere geldiği Ereğli ilçesinde bir süre önce hayatını kaybeden eski Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker için odaya taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Karacan, kendisine takdim edilen çiçeği yoldan geçen kadına verdi.

Karacan, burada yaptığı konuşmada, Zonguldakta çeşitli sivil toplum örgütleri ile bir araya geldiklerini belirterek, Zonguldaka nasıl fayda sağlayabiliriz, ilçelerle birlikte nasıl hizmetlere vesile oluruz bunun düşünce ile buradayız. Bizzat Genel Başkanımızın görevlendirmesi ile geldik. Önümüzdeki günlerde Başbakanımız ilinize teşrif edecek. Mühim olan teşkilatlarımızın birlikteliği. Her an hazır, nazır, dik, iri, diri ve hep birlikte olması lazım. Bu bizim için önemli. diye konuştu.

Kutlu bir davaya hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını anlatan Karacan, makam ve mevkilerin geçici olduğunu hatırlatarak, şöyle devam etti:

Hepimizin bir şekilde bu kutlu davaya hizmetimiz oluyorsa ne mutlu bize. Öbür tarafa götüreceğimiz bunlardır. Bu ülkenin gelişmesine, kalkınmasına hizmet edenlere destek olmak bile bizler için büyük bir onurdur. Hep birlikte teşkilatlarımızla hızlı bir şekilde 2019 seçimlerine hazır olmamız lazım. Kadın ve gençlik kollarımıza büyük görevler düşüyor.

Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Türkiyenin 70li yıllardan itibaren sıkıntılı süreçler geçirdiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

Yaşı büyük ağabeylerimiz Türkiyenin 70li yıllarını, muhtıraları, ihtilalleri, sıkıntılı zamanları, kuyrukları, kuyruklarda insanların emekli maaşı alırken öldüklerini, ilaç alırken yaşadıkları sıkıntıları gördü. Gençler şunu düşünmesin, Türkiye hızlı trenlerle büyüdü, çift yolları vardı, Zonguldaka giderken tünelleri vardı, şehir hastaneleri vardı. böyle bir şey yok. Türkiye hakikaten geri kalmış vaziyette iken iletişiminden, ulaşımından, eğitiminden, sağlığından, her türlü enerjisi ile şu anda farklı konumlara geldi. Bu da halkımızın desteği ile oldu. MİT tırlarını, 17-25leri, Gezi olaylarını, en son 15 Temmuzu gördük. Ondan sonra ekonomik darbeyi gördük. 15 Temmuzda Türk halkının birlik ve beraberliğiyle nasıl kenetlendiğini gördüler. Bu kez, ekonomik olarak Türkiyenin birlikteliğini nasıl bozarız, nasıl çökertiriz ama Allahın izniyle buna ülkemiz izin vermiyor. AK Parti başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız ve halkımızın desteğiyle yoluna devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan Kdz. Ereğli Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüseyin Uysala çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Kdz. Ereğli Belediyesini ziyaret etti.
Sivil Toplum örgütleriyle istişarelerde bulunmak ve çeşitli ziyaretler için Zonguldaka gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Kdz. Ereğli temasları kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesini de ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri tarafından Belediye girişinde karşılanan Karacan, Başkan Hüseyin Uysala çalışmalarında başarılar diledi.
Kdz. Ereğli halkına sevgi ve selamlarını ileten Karacan; Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. Hizmetlerinizde Allah muvaffak etsin dedi.
Karacanın Ereğli Belediyesi ziyaretine AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eşlik etti.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER