Karne sevincini evinde yaşadı...

- Ereğli ilçesinde kalp ve akciğer rahatsızlığı nedeniyle konuşamayan İclal Gökçe Bozkurt, karnesini evinde aldı

Karne sevincini evinde yaşadı...

Zonguldakın Ereğli ilçesinde kalp ve akciğer rahatsızlığı nedeniyle konuşamayan İclal Gökçe Bozkurt (12) karnesini evinde aldı.

Müftü Mahallesinde Emine-Halit Bozkurt çiftinin 3 çocuğundan biri olan 12 yaşındaki İclal Gökçe Bozkurt, yarı yıl tatilinde karne heyecanı yaşadı.

Ailesini talebi doğrultusunda Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 3 yıldır evde eğitim hizmeti alan Bozkurt, karnesini öğretmeninin elinden aldı.

Yarı yıl tatiline Teşekkür Belgesi ile giren Bozkurt, sevincini ailesi ve öğretmeniyle paylaştı.

İclalin öğretmeni Zeynep Ak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nimet İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Bozkurtun Teşekkür Belgesi almasından herkesin büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

İclal Gökçe Bozkurtu okula götürdüğünü ve etkinliklerde ön plana çıkarmaya çalıştığını ifade eden Ak, İclal ilk başlarda eğitime başladığımızda isteksizdi. Arkadaşları ile bir arada olamadığı için hep dışarı çıkma arzusu vardı. Bunu yenebilmek için farklı materyaller deneyerek ilgisini çektik. Sadece okuma yazma anlamında değil fen, sosyal, matematik, toplumla bütünleşebilecek şekilde eğitim vermeye çalıştık. diye konuştu.

haber

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER