Kaya,"Ereğli'de değişim şart"

Kaya,"Ereğli'de değişim şart"

Kaya,"Ereğli'de değişim şart"

İYİ Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayımız Ali Kaya beraberinde belediye meclis üye adayları, İlçe Başkanımız Evrim Balbaloğlu ve ilçe yöneticilerimiz ile Hamzafakıhlı Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi.
Kalabalık mahalle halkı tarafından karşılanan Kaya ve beraberindekiler kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür etti.
Kaya, burada yaptığı konuşmasında, ilçenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözümü noktasında birlikte hareket edeceklerini söyledi.
"Kdz.Ereğli'de değişim şart" diyen Kaya, "Seçim çalışmalarımıza başladık. İlçemizin her noktasına ulaşacağız, İYİ Parti'nin belediyeciliğini nasıl yapacağını vatandaşlarımıza detayları ile birlikte aktaracağız. Hepimizin ortak hedefi Kdz.Ereğli'yi daha iyi noktalara taşımak. Bunun için ekibimizle birlikte bir yola çıktık. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Gittiğimiz mahallelerde, sokaklarda, işyerlerinde, evlerde halkımızın bizlere karşı gösterdiği yakın ve sıcak ilgiye teşekkür ediyoruz. İlçemizin kaderini değiştirecek sorunlarını ortadan kaldıracak projelerimizi kısa sürede kamuoyu ile de paylaşacağız. Gelin değişimi birlikte başaralım, çocuklarımıza güzel bir Ereğli bırakalım" dedi.
Kaya ve beraberindekiler daha sonra vatandaşların sorunlarını dinledi, çözüm noktalarında neleri yapabileceklerini anlattı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 22:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER