Kaymakam Çorumluoğlu, İlköğretim Haftasını kutladı

Kaymakam Çorumluoğlu, İlköğretim Haftasını kutladı

Kaymakam Çorumluoğlu, İlköğretim Haftasını kutladı

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “İlköğretim Haftası” dolayısıyla mesaj yayınladı.Kdz. Ereğli Kaymakamı  İsmail Çorumluoğlu, “İlköğretim Haftası” dolayısıyla mesaj yayınladı.

Mesaj şu şekilde;

‘Değerli Öğretmenler, Anne-Babalar ve Sevgili Öğrenciler; Uzun bir yaz tatilinin arkasından başlayacak olan bir öğretim yılına huzur ve güven içerisinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Eğitim-öğretim hayatında göstereceğiniz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır.

 Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin, kıymetli öğretmenlerimizin ve tüm eğitim çalışanlarımızın yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşarak "İlköğretim Haftalarını kutluyorum. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilçemiz ve ülkemiz için başarılarla dolu, hayırlı uğurlu bir yıl olmasını diliyor, saygı ve sevgilerimi iletiyorum.’
 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2019, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER