Kaymakam Çorumluoğlu'ndan 19 Mayıs kutlama mesajı

Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Kaymakam Çorumluoğlu'ndan 19 Mayıs kutlama mesajı

Ereğli Kaymakamı İsmail ÇORUMLUOĞLU, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Kaymakam Çorumluoğlu, yayınladığı mesajında şu düşüncelere yer verdi;

Bu yıl tarihimizin dönüm noktalarından biri olan, bağımsızlık ve özgürlük umutlarının gerçekleştiği, Türk Milletinin geleceğe olan inancın daha da kuvvetlendiği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılını kutlamanın coşkusu ve heyecanını içindeyiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da, Samsun’da başlattığı, oradan tüm yurda dalga dalga yayılan ulusal birlik ve beraberlik şuuru, milletimizin azim ve kararlılığı ile kurtuluş mücadelesinin zaferle sonuçlanmasını sağlamıştır.

Kurtuluş mücadelemizin en anlamlı günlerinden olan bu günün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, istikbalimiz olan gençlerimize emanet edilmesi son derece anlamlıdır.

Gençlere değer veren, modern çağın gerektirdiği şekilde onları en iyi şekilde yetiştiren, onların yarınlarını hazırlayan uluslar geleceğe güvenle bakabilir. Geleceğe emin adımlarla ilerleyen, ailesine ülkesine faydalı, vatan sevgisi taşıyan, bilim, sanat, sporla ilgilenen, kendine güvenen gençler yetiştirmek, biz yetişkinlerin en büyük temennisi ve sorumluluğudur.

 Bu duygu ve düşüncelerle, başta Samsun’da başlattığı kurtuluş mücadelesi ile bu vatanı bizlere emanet eden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelesinin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm ulusumuzun“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyorum.’

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2019, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER