KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NUN YENİ YIL MESAJI

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NUN YENİ YIL MESAJI

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 2020 yılının bitmesi, 2021 yılının başlamasına yönelik yeni yıl mesajı yayımladı

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,  “Yeni Yıl Mesajı”nda şu görüşlere yer verdi;  

 “Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan olağanüstü sağlık sorunları nedeni ile 2020 yılını maalesef buruk bir şekilde geride bırakıyoruz.

Tüm dünyada devam etmekte olan Covid-19 salgınının etkilerinin, yaşanan olumlu gelişmeler akabinde, 2021 yılında ortadan kalkması, yaşanılabilir bir dünyada normal hayatımıza dönmemiz en büyük temennilerimizdendir.

Değerli Vatandaşlarımız;

İçinde bulunduğumuz yılda alınan tedbirlerle, maske, mesafe, hijyen kurallarına uyarak, salgının daha çok kontrol altına alındığını görmüş bulunmaktayız. Yeni yılda da aynı hassasiyeti göstererek, normal hayatımıza en kısa sürede dönmenin bizlerin elinde olduğunu aklımızdan çıkartmamalıyız.

Şüphesiz ki her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakımdan geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimiz üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2021 yılının tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere, barış huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER