Kaymakam Çorumluoğlu şok oldu!

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu bir horozun fiyatını duyunca adeta şok oldu!

Kaymakam Çorumluoğlu şok oldu!

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Zonguldak Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği tarafından açılan Süs Tavukları Fuarını ziyaret etti.
Uluslar arası 21. Sevgi Barış Dostluk Festivali kapsamında İnönü Parkında açılan fuarı ziyaret eden Kaymakam Çorumluoğlu, burada bulunan bir horozun fiyatının 15 bin lira olduğunu öğrenince şaşırdı.
Bunun bir araba parası olduğunu söyleyen Kaymakam Çorumluoğlu, Dernek Başkanı Hasan Gültekin’den horozun özelliklerini öğrendi.
Porselen Brahma cinsi horozun Dünyada çok az sayıda olduğunu, en fazla Türkiye’de bulunduğunu söyleyen Dernek Başkanı Hasan Gültekin, horozu tüm hobicilere edindirmeye çalıştıklarını söyledi.
KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU’DA HOBİCİYMİŞ!
Bu arada Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun da hobici olduğu ortaya çıktı. Kaymakamlık lojmanının bahçesinde tavuk beslediğini belirten Kaymakam Çorumluoğlu, kümesten her gün 8 yumurta aldığını söyledi ve bu tavuklara her gün kendi elleri ile yem verdiğini belirtti.
PLAKET VERİLDİ
Zonguldak Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği yönetimi tarafından Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’na plaket de verildi. Çorumluoğlu Dernek yönetimine teşekkür ederek, kendileri için yapılabilecek herhangi bir şeyin olup olmadığını sordu ve destek vereceğini belirtti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2019, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER