KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU YENİ YILI KUTLADI

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU YENİ YILI KUTLADI

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU YENİ YILI KUTLADI

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.  Çorumluoğlu, mesajında barış, refah ve birliktelik vurgusunda bulundu.

Çorumluoğlu yazılı mesajında şunları kaydetti:

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sevinç ve hüzünleriyle 2019 yılını geride bırakarak her yeni yılın yeni bir başlangıç olduğunu hissettiğimiz, umutların tazelendiği yeni beklentilerle 2020 yılını karşılıyoruz.

Bu umut ve beklentilerle bizler, yeni bir seneye girerken, geride kalan bir yılın muhasebesini yaparak gelecek yılı elimizden geldiğince en iyi şekilde değerlendirebilmek için düşünmeli, zamanımızı ve enerjimizi en verimli şekilde kullanabilme gayretinde olmalıyız.

Dünyamızın dört bir yanında devam etmekte olan savaşlardan, terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan insanlığın kurtulması, tüm insanların daha huzurlu ,sevgi, barış ve hoşgörü içinde yaşama arzusu taşıdığı, gönlümüzden geçen başlıca temennilerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının birlik ve beraberlik içinde Ülkemize, milletimize, ilçemize ve bütün insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini dile, tüm halkımıza saygı ve selamlarımı sunarım.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2020, 05:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER