Kaymakam da kan verdi...

Kdz.Ereğli Kaymakamlığı tarafından“Kan Bağış Kampanyası” düzenlendi. Bu yıl ilki düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun da katılımıyla yapıldı.

Kaymakam da kan verdi...

Kdz.Ereğli Kaymakamlığı tarafından“Kan Bağış Kampanyası” düzenlendi. Bu yıl ilki düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun da katılımıyla yapıldı.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, yaptığı açıklamada, “Biz Kan bağış kampanyasını başlatıyoruz. Benim daha önce Şehzadeler Kaymakamlığımda her yıl yapmış olduğum bir faaliyettir. Burada ilk defa yapıyoruz. Ama vatandaşlardan genel olarak gördüğüm kadarıyla ciddi bir teveccüh olduğunu da düşünüyorum. Özellikle kış aylarında ülkemizde ciddi manada bağışlarda düşme ve gerileme oluyor. Ben şahsi olarakta kan verme sürem bittiğinde devamlı veriyorum, yıllardır bu işi yapıyorum. Sizlerinde aracılığıyla da bütün vatandaşlarımıza destek olmalarını ve bu güzel çalışmaların içinde olmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü  bugün size lazım olmayabilir ama bir arkadaşınıza, bir kardeşinize lazım olabilir. Kanın ne zaman, nerede, kime lazım olacağı konusunda hiçbir garantimizde yoktur. Ben Kızılay gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz bir hedef koyduk kendi içimizde en az 100 kişiyi bugün kan bağışında bulunduracağız diye. Tutturabilirmiyiz bilmiyorum, ilk defa yapacağımız için bu kampanyayı. Manisa’da yaptığımız kampanyalarda  en az 150 kişi veriyordu. Burası daha büyük, daha  güzel bir ilçe, inşallah bu hedefe de ulaşırız. Bugün Muhtarlarımız var, Müdürlerimiz, Jandarma, Polisimiz var. İdaremizin tamamı burada, bu soğuk havada bağışta bulundukları için memur arkadaşlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, kutluyorum. Bu kampanyanın hayırlı  olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kızılay Kan Merkezi ekip aracının geç gelmesinden dolayı belirtilen saatten 45 dakika geç başlayan kampanyanın ilk bağışçısı Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu oldu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER