KAYMAKAM ESKİOĞLU: RAHATSIZ DEĞİL, MEMNUN OLURUM

KAYMAKAM ESKİOĞLU: RAHATSIZ DEĞİL, MEMNUN OLURUM

KAYMAKAM ESKİOĞLU: RAHATSIZ DEĞİL, MEMNUN OLURUM

Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Yönetimi, Alaplı’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Necati Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri; Fahri Özdemir, Yasin Ören ve Timuçin Özat ile birlikte Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, 13 Kasım 2017 Pazartesi günü, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Cengizhan Zengin’i ziyaret ettiler.

KAYMAKAM ESKİOĞLU: RAHATSIZ DEĞİL, MEMNUN OLURUM

İlk ziyaret saat 10:30’da Kaymakam Saim Eskioğlu’na gerçekleştirildi.

Alaplı Kaymakamı Eskioğlu görev yaptığı her yerde basınla iletişiminin iyi olduğuna dikkati çekerek; “Basın gördüğü eksiklikleri elbette yazacaktır. Ben bu konuya asla bozulmam. Aksine memnun bile olurum. Bizim gözümüzden kaçan eksiklikleri böylece tamamlamış oluruz. Gazetecinin var olan gerçeği etik kurallar çerçevesinde habere taşımasından olumsuzda olsa rahatsızlık duymam. Cevabımız varsa veririz, yoksa sorunun çözümüyle ilgili gerekeni yaparız ve yine son yapılan faaliyete göre bilgilendiririz. Yerel gazeteleri günlük olarak takip ediyorum” dedi.

Yaklaşık kırk dakika süren ziyaretin ardından bir buçuk ay önce Alaplı’da göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Cengizhan Zengin ziyaret edildi.  Son olarak saat 11:30’da Alaplı Belediye Başkanı EGD Yönetim Kurulu’nu makamında ağırladı.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretlerinde gündemdeki konularla ilgili sohbet edilirken, Kaymakam Eskioğlu, Belediye Başkanı Tekin ve İlçe Emniyet Müdürü Zengin, yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirerek, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Günay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundular.

Toplu fotoğraf çekimleri ile tamamlanan ziyaretlerin ardından EGD Yönetimi saat 13:00’da Ereğli’ye döndü.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER