KDZ. EREĞLİ ALARM VERİYOR

KDZ. EREĞLİ ALARM VERİYOR

Son 16 günde 52 kişinin hayatını kaybetmesi ile Korona Virüs kaynaklı ilk vefatın yaşandığı 16 Nisan 2020 tarihinden bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 102’ye çıktığı Ereğli’de “Hayat Eve Sığar” uygulaması ilçede yerleşim yerleri olmayan fabrika sahası, askeriye ve ormanlık alanlar dışında kalan bölgelerde kırmızı renk hâkimiyetinin sürdüğünü gösteriyor.

Geçen hafta Ereğli’de Çarşı Merkezi, Meydanbaşı ve Bağlık Mahallesinde neredeyse % 40’lık bir artış, 15 gün önce risksiz, geçen hafta ise artışa rağmen en güvenli bölge görünen Kemer Mahallesinin yanı sıra,  Kepez Mahallesi ve Akarca ile Süleymanlar Mahallesini içine alan Kadı tarlası civarında  %100`ü artış  Gülüç Irmağı kenarında ise (Kışla Bölgesi)   %100`ün de üzerinde artış görülmüştü.

BU HAFTAKİ DURUM (6 Aralık 2020)

Bir hafta sonra bugünki haritada en çok dikkat çeken detay Bölücek Mahallesindeki geçen haftaya göre iki kat olduğu gözlenen artış.  Gülüç’te ise artış hızla devam ediyor, Artış oranı % 60 dolayında. Geçen haftaya göre artış görülen bir başka bölge Orhanlar Mahallesi, ( Bozhane Hamamı civarı)  Geçen hafta % 100’ün üzerinde artış gözlenen Kışla, Akarca (Kadı Tarlası) ve  Süleymanlar Mahallelerinde düşüş eğilimi var. Çarşı Merkezi Meydanbaşı ve Erdemir Caddesinde kontrol edilemeyen bir artış söz konusu…

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2020, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER