KDZ. EREĞLİ MUHTARLAR DERNEĞİ GENEL KURULA HAZIRLANIYOR

KDZ. EREĞLİ MUHTARLAR DERNEĞİ GENEL KURULA HAZIRLANIYOR

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, köy ve mahalle muhtarları genel kurula hazırlanıyor.

Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Genel Kurulu 25 Mart’ta, İstasyon Caddesindeki Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Saat 11.00’da başlayacak genel kurulda, toplamda 137 mahalle ve köy muhtarı oy kullanacak.

KILIÇ, GÜZEL BİR SEÇİM OLACAK

Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, muhtarlar camiası olarak güzel seçim daha gerçekleştireceklerini söyledi.

İki dönemdir sürdürdüğü Dernek Başkanlığı süresince, yönetim kurulu ile birlikte, muhtarlara en iyi hizmeti verme gayretinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Her muhtarımızın talebi için tüm gücümüzle çalıştık. Özellikle ilçe merkezinde Belediyemizin de desteği ile oluşturduğumuz “Muhtarlar Derneği” bünyesinde, muhtarlarımızın vatandaşlarına daha kolay hizmet vermesini sağladık. Daha bir çok hizmet içeren çalışmalarımızın ardından, yeni dönemde de aday olacağımız seçimlerde, muhtarlarımızın teveccühü ile çalışmalarımızı kaldığımız yerden sürdürmek istiyoruz. Güzel bir genel kurul yaşayacağımıza inanıyorum. Diğer aday yada adaylarımıza başarılar diliyorum.”

Kılıç’ın tekrar aday olarak gireceği seçimlerde, şu ana kadar ikinci aday olarak ismi geçen isim ise Ruşanlar Köyü Muhtarı Hikmet Erlant oldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2021, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER