Kdz. Ereğli'de Seyir Terası Projesi Tamamlandı

Kdz. Ereğli'de Seyir Terası Projesi Tamamlandı

Kdz. Ereğli'de Seyir Terası Projesi Tamamlandı

Zonguldakın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından Sarıkorkmaz Mahallesi tepesine seyir terası ve dinlenme alanı projesi yapıldı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ilçenin Sarıkorkmaz Mahallesinde yapımına bir süre önce başladıkları seyir terası ve doğal dinlenme alanı projesinin yüzde 80 oranında tamamlandığını söyledi. Kdz. Ereğli ilçesinin doğal güzelliklere sahip ender yerlerden bir tanesi olduğunu dile getiren Başkan Uysal İnsanlarımızın Ereğli ilçemizin güzelliğini seyir terasından daha güzel görmeleri için arkadaşlarımızla birlikte düşündüğümüz projeyi hayata geçirdik. Şu anda Sarıkorkmaz Mahallesi, Erdemir Lojmanları dediğimiz bölgenin üst kısmında seyir terasımızı yaptık, ufak tefek işleri kaldı. Yine seyir terasının etrafını temizleyip buralara ailelerimizin hem piknik yapmaları hem de dinlenmeleri için oturma banklarının da olduğu alanlar oluşturduk. Burada yürüyüş ve gezi alanları da olacak. Gerek o bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve gerekse diğer yerlerden gelecek insanlarımız burada gelip hep güzel manzarayı izleyecek hem de ağaçların ve yeşilliklerin arasında dinlenebilecek dedi.
Başkan Uysal hayata geçirdikleri projenin hem Sarıkorkmaz Mahallesi halkına hem de Ereğliye hayırlı olmasını dileyerek bu tür güzel projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER