KDZ.EREĞLİ'DE COVID-19 DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI

KDZ.EREĞLİ'DE COVID-19 DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Jandarma, Trafik ve resmi ekiplerince ilçenin belirli noktalarında Korona virüs mücadelesi kapsamından denetim yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ve resmi ekipleri ile Jandarma ekipleri tarafından ilçenin Pazaryeri, Amirallik kavşağı, İstanbul Yol ayrımı, Devrek yol ayrımı başta olmak üzerinde bir çok noktada Koronavirüs ile mücadele kapsamında denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde Halk Otobüsleri, Ticari araçlar ve Ticari taksiler kontrol edildi.

İçişleri Bakanlığının talimatları gereği Corona Virüs salgınıyla mücadelenin etkin sürdürülebilmesi amacıyla ülke genelinde 81 il ile birlikte Ereğli’de de 15.00-15.30 arası saatleri arasından yapılan denetimlerde 66 toplu ulaşım aracı, 54 taksi denetlendi. Biri toplu ulaşım aracı, biri taksi olmak üzere maske takmayan iki sürücüye 900'er lira idari yaptırım uygulandı. Polis ve zabıta görevlileri birlikte pazaryerinde denetimlerde bulunarak satıcıların ve diğer vatandaşların maske konusunda bilinçlendirici çalışma yapıldı. Uygulama esnasında maskesi olmayan kişilere maske dağıtımı da gerçekleştirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER