KDZ.EREĞLİ’DE BİR İLK; CANLI YAYIN İLE EĞİTİM!

Kdz. Ereğli’de kurumsal ve ciddi eğitim denildiğinde ilk akla gelen kurum olan Martı Eğitim Kurumları bir ilke imza attı…

KDZ.EREĞLİ’DE BİR İLK; CANLI YAYIN İLE EĞİTİM!

Martı Eğitim Kurumları eğitimde öncü olmaya devam ediyor.

2016 yılından beri Kdz. Ereğli’de eğitim alanında başarılara imza atan Martı Eğitim Kurumları tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tehlikesinden ülkemizinde etkilenmesinden ve ülke genelinde tüm eğitim kurumlarının faaliyetlerine ara vermesinden sonra da yaptığı çalışmalarla adından söz ettirdi.

Milli Eğitim Bakanlığının resmi açıklamasından hemen sonra uzaktan eğitim faaliyetlerine Türkiye ve Ereğli’de ilk defa kullanılacak olan yapay zeka destekli “Fencebir Eğitim Sistemleri” ile anlaşma imzalayarak başlayan Martı Eğitim Kurumları, yeterli altyapı desteğiyle kendi kurumları bünyesinde bulunan öğretmenleriyle Youtube üzerinden canlı yayınlar yapmaya başladı.

Video derslerle ve canlı yayınlarla öğrencilerin konu eksiklikleri ve soruları çözüme kavuşturulurken etkin rehberlik faaliyetleri ile de sürecin kontrolü sağlanmakta.

Kurum Psikolojik Danışmanı  ve rehber öğretmeni öğrencilerle sesli ve görüntülü görüşmelerle çalışmalarını sürdürürken, danışman öğretmenlerinde sürekli olarak öğrenci görüşmeleri sürüyor.

Kdz. Ereğli’de kendi öğretmenleri ile canlı derslere başlayarak öncü olan Martı Eğitim Kurumları, canlı rehberlik seminerleri ile de ilçede tek.

Kurum Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni  Psk. Dan. Mert Yavuz’un hazırlayıp sunduğu Rehberim Programının 2’inci bölümünde canlı yayın konukları Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Anabilim Dalı Başkanı Dr. Okan Bilgin ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anabilim Başkanı Dr. Ahmet Erden olacak.

Küresel Salgının Psikolojik Etkileri ve Aile İçi İletişim konusunun konuşulacağı programda velilerin ve öğrencilerin kafalarındaki soru işaretleri cevap bulacak.

Martı Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Mesut Özkara canlı yayının 28 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Youtube kanalından yapılacağını söyledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER