Keleş: Ereğli'nin kaybetmeye tahammülü kalmadı

Keleş: Ereğli'nin kaybetmeye tahammülü kalmadı

Keleş: Ereğli'nin kaybetmeye tahammülü kalmadı

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Arslan Keleş, kalabalık bir iş adamı topluluğu ile basın toplantısı düzenliyor. Keleşler Park Otelde düzenlenen toplantı kahvaltı ile başladı. Toplantıya TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcının yanısıra yaklaşık 30 iş adamı katıldı.

Toplantıda konuşan Keleş,

Seçim çalışmaları kapsamında saha ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, TSO üyeleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandıklarını söyledi. Diğer adayları eleştiren Keleş, Üyelerin evlerine kadar gidildiğini duyuyoruz. Bunlar Muhtarlığa mı aday yoksa TSO yönetimine mi? ifadesini kullandı. Keleş, TSO Başkanlığı adaylığıyla ilgili belediye seçimlerinde kendine bir yerde koltuk bulma çabasında şeklinde asılsız söylemler çıktığını belirterek, bunun yıpratma politikası olduğunu söyledi.
İlk toplantılarını Gelenekten geleceğe büyük Ereğli sloganı ile yaptıklarını hatırlatan Keleş, Ereğlinin artık kaybetmeye tahammülü olmadığını vurguladı. Keleş birlik ve beraberlik mesajları vererek, Önemli olan büyük Ereğli için kolları sıvamak. Biz koltuktan güç almaya değil, koltuğa güç vermek için adayız dedi.
Şehir olarak kavgaya ve gürültüye sabrımız kalmadı diyen Keleş, TSO bünyesinde hayata geçirmek istedikleri plan ve projelerinin hazır olduklarını söyledi. Keleş projelerini önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri geniş katılımlı bir toplantı da açıklayacaklarını ifade etti.

Keleş konuşmasını şöyle sürdürdü: Bizim tek amacımız var; şehrimizin büyümesi ve istihdamın artırılması. Bunun için de gerekli birlik ve beraberliği sağladık. Tüm komitelerimiz hazır. Biz bu işe hareket, renk ve dinamizm getirdik.
Keleş, bir firmasının nakliye ve otomotiv, iki firmasının da hizmet sektöründe faaliyet gösterdiğini belirterek, hangi sektörden seçime gideceğinin netleşmediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 07:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER