Keleş, esnaf ile kahvaltılarını sürdürüyor

Keleş, esnaf ile kahvaltılarını sürdürüyor

Keleş, esnaf ile kahvaltılarını sürdürüyor

Kdz. Ereğli’de Nisan ayında gerçekleşecek olan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) organ seçimlerine adaylığını açıklayan Arslan Keleş, çay ocağında esnafla bir araya gelerek simitli keşli kahvaltı yaptı.
Kdz. Ereğli’de 15 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan TSO organ seçimlerinde adaylığını açıklayan Arslan Keleş, bugün çarşı içerisindeki bir çay ocağında esnaf ile bir araya gelerek simitli ve keşli kahvaltı yaptı, esnafın sorunlarını dinledi.
Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı olarak, en başından beri İlçemizde birlik olmanın vurgusunu yaparak toplumun tüm katmanlarını bir arya getirmeye çalıştığımızı ifade ediyorum. Bu hafta başlamış olduğumuz ziyaret programında da esnafımızla, Ereğli’de ticaret erbapları ile çeşitli vesilelerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Havanın yağışlı olmasına rağmen yine bir kahvaltı organizasyonunda simit keş eşliğinde esnafımızla birlikte olmak istedik. Esnafın sorunlarını dinleyip, yapacaklarımız konusunda detaylı bilgilendirme yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER