Keleş, makamı devraldı

Keleş, makamı devraldı

Keleş, makamı devraldı

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Bugün yapılan tören öncesinde Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasına ilk olarak gelen önceki başkan Sertan Yalçın oldu. Daha sonra TSO Meclis başkanı İlhan Yazıcıoğlu ile birlikte TSO hizmet binasına gelen yönetim kurulu başkanı Arslan Keleş, Sertan Yalçına çiçek takdim etti.


Devir teslim töreninde konuşan TSO önceki başkanı Sertan Yalçın, merhum Yaşar Tetiker ile birlikte 4 yıl boyunca görev yaptıklarını hatırlatarak, Ereğliye önemli hizmetler sunduklarını ifade etti. Arslan Keleş Başkanlığındaki TSO yönetimine başarılar dileyen Yalçın, yapılan olumlu çalışmaları destekleyeceklerini, kendilerine göre yanlış olanları da gündeme getireceklerini söyledi. Yalçın, birlikte görev yaptıkları yönetim kurulu ve meclis üyelerinin yanı sıra oda çalışanlarına daha emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Yalçının ardından konuşan TSO başkanı Arslan Keleş, TSO seçim sürecinin oldukça zorlu geçtiğini belirterek Bu süreçte kırdıklarımız varsa özür diliyorumdedi. Keleş geçmişten bugüne Ereğli TSOda görev yapan Başkan, yönetici ve meclis üyelerine de Ereğliye verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Sertan Yalçın, TSO başkanlık makamını Arslan Keleşe devretti.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER