Kendine 'İYİ' bak partiyi düşünme su akar yatağını bulur!

Kendine 'İYİ' bak partiyi düşünme su akar yatağını bulur!

Kendine 'İYİ' bak partiyi düşünme su akar yatağını bulur!

İYİ Parti İkinci sıra milletvekili adayı Batu Müfütoğlu, İYİ Parti’de yaşanan son gelişmelerin ardından istifa sinyalleri vererek, “Beni bu partiye kazandıran Ali Aydın Paşam’ın (Yörük Ali Paşa) istifası ile İYİ Parti’nin temel direklerinden biri yıkılmış, şimdi de, ucuz koltuk oyunlarıyla Genel Başkanımız Meral Akşener’i usandırıp, çatı çökertilmek istenmektedir. Umuyoruz, İYİ Parti tabanı bu oyuna izin vermeyecektir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in kurultayda aday olmadığı gün, İYİ Parti’de bizlere de ayrılan sürenin dolduğu anlamına gelmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarım” ifadelerini kullandı.
Diğer yandan önceki gün İYİ Parti İl binasında yapılan ilçe başkanları toplantısında Ereğli başta olmak üzere bazı ilçelerde görevden almaların yapılabileceği kulislerde konuşulmuş ancak herhangi bir görevden alma olmamıştı. Müftüoğlu’nun Asım Tazegül’ün görevden alınmaması üzerine böyle bir karar almış olabileceği de iddia ediliyor. 
“AYRILAN SÜRENİN SONUNA GELDİK”
İYİ Parti’de yaşanan olaylar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ve istifa sinyalleri veren Müftüoğlu,“Afyon kampında yaşanan kavga ve sonrasında Genel Başkanımız Meral Akşener’in istifasına kadar ilerleyen bu süreç bizleri derinden üzmüş ve yıpratmıştır. Sayın Akşener’in istifadan vazgeçirilip, kurultaya ikna edilmiş olması, bu yıpratıcı olayın tamirini daha da güçleştirmiştir. Gelinen süreçte de zaten Genel Başkanımız kurultayda aday olmayacağını duyurmuştur.. Artık gün gibi aşikardır ki, Türkiye genelindeki teşkilatlarda bu ve benzeri olaylar yaşanmakta ve ‘birileri’ İYİ Parti’yi başka partilerin arka bahçesi gibi kullanmaya çalışmaktadır. Beni bu partiye kazandıran Ali Aydın Paşam’ın (Yörük Ali Paşa) istifası ile İYİ Parti’nin temel direklerinden biri yıkılmış, şimdi de, ucuz koltuk oyunlarıyla Genel Başkanımız Meral Akşener’i usandırıp, çatı çökertilmek istenmektedir. Umuyoruz, İYİ Parti tabanı bu oyuna izin vermeyecektir. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in kurultayda aday olmadığı gün, İYİ Parti’de bizlere de ayrılan sürenin dolduğu anlamına gelmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarım..

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER