Kent Konseyi'nden yardım eli!..

Kent Konseyi'nden yardım eli!..

Kent Konseyi'nden yardım eli!..

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Komisyonu organizasyonu ile ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları ve duyarlı vatandaşların destekleriyle sel felaketinde büyük zarar gören Akçakoca’ya yardım edildi.

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Komisyonu, düzenlenen yardım kampanyasıyla bir aile için gereksinim olan yiyecek ve giyecek, yatak, battaniye ve benzeri ihtiyaçları toplayarak, Akçakoca'daki ihtiyaç sahiplerine verdi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay, “Kadın Komisyonumuzun organizasyonuyla toplanan yardımları ihtiyaç sahibi ailelere bizzat ulaştırdık. Türk halkının yardım severliği böylesine acılı günlerde ortaya çıkmaktadır. Ereğli Kent Konseyinin kadirşinas Yönetimi tümüyle bu afetlere karşı duyarlılık göstermiştir.

Bu yardımların yapılmasında özellikle Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, destekleriyle gücümüze güç katmıştır. dernek ve kişilere teşekkür ediyor, acı, tatlı günlerde el ele verilmesi konusunda her geçen gün birlik, beraberlik içinde olunmasını arzu ediyorum.

Kent Konseyi Ereğli halkının ortak sesi olmaya devamı edecek. Her şeyin daha güzel olması için elinden geleni yapacaktır.”dedi

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER