Kılıç’dan Açıklama: “Pirim vermeyeceğiz”

Kdz. Ereğli Muhtarlar derneği Başkanı Şükrü Kılıç yazılı bir açıklama yaptı.

Kılıç’dan Açıklama: “Pirim vermeyeceğiz”

Şükrü Kılıç yaptığı açıklamasında Muhtarlar Günü nedeniyle kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken, satır arasında ise önemli mesajlar verdi.
Klıç açıklamasında şöyle dedi:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla kutlamaya başladığımız ’19 Ekim Muhtarlar Günü” bu yıl, daha bir görkemli ve katılımı yüksek kutlanmıştır. Hemen hemen tüm muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz törenimize siyasiler, sivil toplum kuruluşları, daire müdürleri ve vatandaşlarımız ilgi göstermiştir. İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu, prosedürleri uygulamayarak muhtarlarımıza yaptığı ‘jest’ ile derneğimizi ziyaret etmiş, muhtarlarımızla sohbette bulunmuş, hediyelerini takdim etmişlerdir. Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği binamızın teminine izin veren, her çalışmamızda destek olan Sayın Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, günümüzde derneğimize gelerek bizlerle birlikte olmuş, dertlerimizi, sorunlarımızı paylaşmıştır. Siyasiler, Oda, dernek ve kurumların ziyaretleri ile daha da güzelleşen günümüz, her muhtarımız için mutlulukla, bir o kadar da heyecan ve üstlendikleri görevlerin sorumluluğunun arttığı bilinci içinde kutlanmıştır.
Bizlere bu duyguları yaşatan; başta Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Siyasilerimiz, Oda ve sivil toplum kuruluşları ile halkımıza teşekkür ediyoruz. Hiç bir siyasi partiye sırtını dayamadan, tamamen bulunduğu mahaldeki halkının oyları ile seçilen muhtarlarımız, yine aynı şekilde bölgelerine eşit hizmet götürme anlayışından geri durmayacaklardır. Ancak, şevk ve azimle çalışan muhtarlarımızın, zaman zaman gereksiz ve istem dışı tepkilere maruz kaldıklarını duyuyor, gözlemliyoruz. Biz muhtarların, her zaman toplum barışından yana tavır sergilediğimiz gibi, bu tür davranışlara da prim vermeyeceğimizin, gerektiğinde de tepkimizi en sert şekilde ortaya koyacağımızın çok iyi bilinmesini istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamalarımızda yanımızda olan, bizi destekleyen herkese teşekkürlerimizi iletiyor,
şükranlarımızı sunuyoruz.”

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER