Kısıtlamalar Artıyor!!!

Kısıtlamalar Artıyor!!!

Kısıtlamalar Artıyor!!!

Karadeniz Ereğli’de,  yeni tip Koronavirüs (Covid -19) salgını tedbirleri çerçevesinde alınan yeni ulaşım yasakları uygulanmaya başlandı. Devrim Bulvarı’ndan  Pazaryerine ulaşımı sağlayan Unpazarı Caddesi’nin geçtiğimiz hafta trafiğe kapanmasının ardından, yeni önlemler çerçevesinde, bölgenin alternatif yolu olan Dereüstü yolu da trafiğe kapatıldı.

Sabah saatlerinde Ereğli Belediyesi Zabıta Ekipleri, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle dereüstü sokak ve Pazaryeri bölgesine ulaşım sağlayan Kayalık sokak girişlerini trafiğe kapattı. Devrim Bulvarı üzerinden Pazaryeri ve bu bölgedeki diğer kesimlere girmek isteyen araçları, zabıta ekipleri Kadıtarlası ve Sakindere bölgelerinden ulaşım yapmaları konusunda yönlendirdi.

Bölgeden çıkışlar ise Ali Molla Camii yanından Kaneriağzı mevkisine giden yoldan gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, Devrim Bulvarı ve park etme sınırlaması olan  diğer bölgelerde daraltma çalışması yapılarak tek araç geçişine izin veriliyor. Sabah saatleri itibarıyla vatandaşların tahditlere uyduğu, kayda değer bir sorun yaşanmadığı gözlendi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, yeni sınırlamaya gerekçe olarak 10 Nisan Cuma ve 13 Nisan Pazartesi günleri ilçede  yaşanan yoğunluğun tekerrür etmemesi ve halkımızın sokağa çıkma yasağının uygulanacağı 18 -19 Nisan tarihlerinde mağdur olmaması  gösterildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2020, 21:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER