KISITLAMAYI HİÇE SAYDILAR...

KISITLAMAYI HİÇE SAYDILAR...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sorumsuz vatandaşların yaptıkları objektiflere yansıdı. Bazı vatandaşlar sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen deniz kıyısında keyif çatarken, mahallelerde ise çocukların bir arada gezip bisiklete bindikleri görüntülendi.

Ereğli Emniyet ve Jandarma kolluk kuvvetleri Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında zor şartlar altında halkın güvenliğini sağlamak için çaba gösterirken sorumsuz vatandaşların yapılan tüm uyarılara rağmen yasaklara karşı gelmeleri dikkatlerden kaçmıyor. İlçede bir çok mahallede çocuklar top sahasında top oynarken, bazı vatandaşların ise ellerinde termos ile deniz kıyısında keyif yaptıkları görüldü. Bilim ve İl Hıfzıssıhha kurulunun aldıkları kararlar hiçe sayıldı.

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından son yapılan kabine toplantısının ardından Mart ayı itibari ile normalleşme sürecine yavaş yavaş geçileceği, ancak bu durumun illerin vaka sayısına göre Valilik kararı ile yapılacağını ifade etmişti.

İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’da Ereğli’de normalleşme sürecine geçişin gecikebileceği yönünde ki açıklamalarının ardından objektiflere yansıyan bu görüntüler yapılan açıklamaları doğrular nitelikte olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2021, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER