Kız Yurduna “Manevi Danışman”

Kız Yurduna “Manevi Danışman”

Kız Yurduna “Manevi Danışman”

Kdz. Ereğli İlçe Müftülüğü, Kur’an Kursu Öğreticisi Sevgi DOĞAN’ın İlçede “Manevi Danışman” olarak göreve başladığını açıkladı.
Müftülüğün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Diyanet İşleri Başkanlığının öğrenci yurtları, eğitim kurumları, gençlik merkezleri, kampları ve benzeri yerlerde işbirliği esasına göre yürüttüğü Manevi Danışmanlık Hizmetlerinin Ulusal Meslek Standardının belirlenmesine yönelik Mesleki Yeterlilik Kurumu ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında 20.02.2018 tarihinde imzalanan protokole istinaden, İlçede bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumundaki kız öğrencilerin Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetlerinden istifade edebilmeleri amacıyla Kepeztepe Kur’an Kursu Öğreticisi Sevgi DOĞAN’ın söz konusu yurtta görevlendirildiği belirtildi.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlüğü konuyla ilgili olarak,  “Müftümüz Recai Albayrak 16/10/2018 Salı günü saat 10:00’da bir ziyaret gerçekleştirdi. Müftü Albayrak gerçekleştirdiği ziyarette görevlimiz Sevgi Doğan’a günün anısına çiçek takdiminde bulundu ve kendisine başarı dileklerinde bulunduktan sonra, imzalanan protokol ile ilgili olarak da Yurt Müdürü ile bilgi alışverişinde bulundu. Yapılan görüşmenin sonunda, İlçe Müftümüz Albayrak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ziyaret sona erdi” açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 20:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER