KOLEJ ÖĞRENCİLERİ ERDEMİR’DEYDİ...

Alaplı Bahçeşehir Koleji 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin Erdemir’de mesleki tanıtım programı gerçekleştirildiği bildirildi.

KOLEJ ÖĞRENCİLERİ ERDEMİR’DEYDİ...

Bahçeşehir Koleji 9. ve 10. Sınıf öğrencilerinden oluşan 64 öğrenci ve beraberindeki öğretmenler iki grup halinde 8 ve 15 Ocak tarihlerinde Erdemir’i ziyaret etti. Bahçeşehir Koleji Master 6 Mesleki Uzmanlık Tanıtım Programı kapsamında gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler Erdemir Eğitim Merkezi’nde çeşitli mühendislik disiplinlerinden Erdemir çalışanlarıyla bir araya geldi.

Ziyarette Erdemir’i yakından tanıma imkanı bulan öğrenciler, metalürji ve malzeme mühendisleri Hüseyin Ozan Gürdal ve Umut Barış Arat, elektrik- elektronik mühendisleri Selahattin Okur ve Serdar Köroğlu, bilgisayar mühendisleri Nur Kaçmaz ve Ozan Türkekul ile makine mühendisi Erdem Saraç’tan mesleklerinin inceliklerini, eğitim ve iş yaşamlarına ilişkin tecrübelerini dinledi. Öğrenciler soru cevap bölümünde hayal ettikleri ve ilgi duydukları meslek alanlarına ilişkin sorularına yanıt buldular. Araçla fabrika sahasını da gezen öğrenciler, öğle yemeği ikramının ardından Erdemir’den ayrıldı. 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2020, 15:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan köker
hasan köker - 4 yıl Önce

tşkler erdemir tşkler bahçeşehir koleji sayenizde şehrimize özel okul geldi inanın devlet okulalrı bile sizi taklit etmyey calışıyor

SIRADAKİ HABER