KOMŞULARININ VE BAKKALIN CAMLARINI TAŞLADI

KOMŞULARININ VE BAKKALIN CAMLARINI TAŞLADI

Kdz. Ereğli'de şizofren hastası olduğu iddia edilen Fatih D. komşularının ve bakkalın camlarını taş ve şişe atarak kırdı. Korku dolu anlar evinin camları kırılan kadın tarafından saniye saniye telefon ile kaydedildi.

Olay ilçeye bağlı Kepez Mahallesi 1 Nolu Profesör Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre şizofren hastası olduğu öğrenilen 34 yaşındaki Fatih D. evlerinin karşısındaki 4 katlı binanın camlarını kırdı. Hızını alamayan Fatih D. daha sonra ise mahalle bakkalının camlarını kırdı.  Bakkalın üst katındaki evlere de taş ve şişe atarak zarar veren Fatih D. Polis tarafından gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Fatih D. İfadesinin ardından serbest bırakıldı.

Saldırıya uğrayan bakkal sahibi Recep E. “ Sabah saatleriydi. Gelen ekmekleri dolaba diziyordum. Birden taşlar yağmaya başladı. Ben içeriye doğru girdim. Duvarın arkasına saklandım” dedi.

Recep E.,  Fatih D. den şikayetçi olduğunu da ifade ederken, Fatih D. nin iş yerine attığı taşları da göstererek ‘Zararı karşılamaya çalışıyoruz’ dedi.

Diğer yandan Fatih D. nin binayı taşlama anı ev sakini tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntüleri alan kadın ‘Şu anda evimizi taşlıyorlar. Sabah sabah başımıza gelene bak. Hergün böyle bu’ diyerek tepkisini dile getiriyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2021, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER