KÖMÜR KAMYONU YÜZÜNDEN AMBULANS YOLDA KALDI

KÖMÜR KAMYONU YÜZÜNDEN AMBULANS YOLDA KALDI

Kdz. Ereğli'de Uzunçayır Mahallesine giren ve yolda kalan kamyon yüzünden hasta almaya gelen ambulans yolda kaldı. Hasta ise evinden yürüyerek ambulansa binmek zorunda kaldı.

 Olay ilçeye bağlı Uzunçayır Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Kömür firmasına ait kamyon Uzunçayır mahallesinde yol ortasında kara saplandı. Yolu kapatan Kamyon yüzünden ise hasta almaya gelen sağlık ekipleri yolda kaldı. Sağlık ekiplerinin hastanın evine ulaşamaması nedeniyle hasta evinden yürüyerek ambulansa geldi. Vatandaşların da yardımı ile ambulans hareket edebildi. Mahalle halkı kamyon sürücüsü ve firmaya tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2021, 17:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cilekkentli67
Cilekkentli67 - 3 yıl Önce

O kamyon köye kamyonu değil. Bakkalın karşısındaki depoya yem indirmek için bekleyen bir AGIR TONAJLI ARAÇ. Orada bu düşüncesizin yüzünden mağdur olanlardan biriyim. Hicbir ağır tonajlı araç anayolda ilerleyemezken o tek şerit yolu 5 saat kapatarak milletin ulaşım hakkını gasp etti. Oraya gelene kadar emniyet gormemismi bu koca aracı. Ne hakki var milletim ulaşım hakkını engellemeye. Ne hakki var sağlık hizmetini engellemeye. Ve emniyeti aradigim halde gelen de olmadı. Bağıra çağıra yan taraftan yol actirdikta öyle geçebildik saat 15.30 da. Lütfen yetkililer bunlara dikkat etsin.

SIRADAKİ HABER