Kooperatif Yöneticileri, Edirne'de temaslarda bulundu

Kooperatif Yöneticileri, Edirne’de temaslarda bulundu

Kooperatif Yöneticileri, Edirne'de temaslarda bulundu

Kdz. Ereğli’de toplu taşımacılık hizmeti veren SS 92 Nolu Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Çimen, Başkan Yardımcısı Ali Erdoğan ve Denetim Kurulu Başkanı Faruk Deniz ile Kdz. Ereğli Belediyesi Ulaştırma Müdürü Levent Tigin Kalyoncu; Edirne Belediyesi ve Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine ziyarette bulunuldu.
İlk olarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkanı makamında ziyaret eden kafile, daha sonra Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine ait yönetim ofisi, kademe, akaryakıt ve yıkama istasyonunda bazı inceleme ve görüş alışverişlerinde bulundu.
Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Çimen, Toplu taşımada kurumsallaşma vizyonu ile hareket ettiklerini ifade ederek, SS 92 Nolu Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak, Karadeniz Ereğli halkına daha iyi hizmet edebilmek ve kooperatif üyelerimizin sorunlarına çözüm getirmek amacıyla gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlere bir yenisini daha ekledik. Toplu taşımada örnek gösterilen Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine yaptığımız ziyaret de oldukça verimli geçmiştir. Başta değerli Ereğli halkı olmak üzere, üyelerimize ve şoförlerimize yararlı olacağını düşündüğümüz birçok uygulamayı yerinde görme fırsatı yakaladık. Bizlere bu imkânı veren Edirne Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkana, Edirne Belediyesi Ulaştırma Müdürü Erdal Uyguna, Ulaştırma Müdür Yardımcısı Ayhan Şentürke, Serhad Birlik ETUS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Giyik ile ekibine ve bize bu ziyaretimizde eşlik eden Kdz. Ereğli Belediyesi Ulaştırma Müdürü Levent Tigin Kalyoncuya şükranlarımı sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER