Köpeğin yarışla imtihanı

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen ve aralarında Devlet Eski Bakanı Kürşad Tüzmen’in de bulunduğu 350 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Kdz. Ereğli 2. Açık Su Yüzme yarışlarına sporcularla birlikte suya atlayan Golden Retriever cinsi köpek damga vurdu.

Köpeğin yarışla imtihanı

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yüzme Federasyonu ve İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü işbirliğinde gerçekleştirdiği 2. Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışları’nda Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelen 350 sporcu kulaç açtı.

Nefes kesen yarışların ilginç anlarından birini ise sporcularla birlikte suya atlayarak yüzen Golden Retriever cinsi köpek oluşturdu.

Yarışmalarda Sahibinin suya atladığını gören köpek, peşinden denize atladı. Bir süre yarışmacılarla yüzen köpek yorulunca tekne ile alındı, jet-ski ile platforma bırakıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri denizde rahatsızlanan bazı sporcuları alarak 112 acil servis ekiplerine teslim etti.
Yarışmalarda sahibinin suya atladığı gören köpek, platforma gelerek uzun süre peşinden havladı. Bir süre sonra kendisini denize bırakan köpek yarışmacılarla yüzdü. Yorulan köpek tekne ile alındıktan sonra jet-ski ile sahil kenarına bırakıldı. Köpeğin yeniden denize girmek istemesi üzerine görevliler köpeği alana bağlarken, vatandaşlar köpeğe ilgi gösterdi. Sahil şeridine toplanan vatandaşlar da yüzücülere alkışlarla destek verdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2019, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER