KORE GAZİSİNDEN KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NA DESTEK

KORE GAZİSİNDEN KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU'NA DESTEK

Son zamanlarda Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu yıpratma çalışmalarına karşı bir tepki de Kdz.Ereğli’nin tek kalan Kore gazisinden geldi.

Aylar öncesindeki denetimlerde çekilen görüntüleri kırparak, kaymakamı haksız gibi gösterilerek, sosyal medya ve yaygın basında “Olay-şok görüntüler” başlıklarıyla defalarca servis edilmesinden sonra Kdz.Ereğli kaymakamına sahip çıktı ve her kesimden destekler kısa sürede çığ gibi büyüdü.

Görüntüleri izledikten sonra çok kızdığını ifade eden 91 yaşındaki Kdz.Ereğli’nin tek Kore gazisi Turan İnan; “Kdz.Ereğli’ye bir çok kaymakamlar gelip geçmiştir. Hepsinden de çok memnun kaldık ve iyilerdi. Ancak bu kaymakamımız iyinin de iyisi çıktı. Yeri gelir çocukla çocuk olur, yeri gelir bizimle bir arkadaş. Kendisini yakından severek takip ederim. Allah razı olsun kendisinden. Kendisine yapılan bu karalamaları kesinlikle hak etmiyor.  Salgının başladığı günden bugüne kadar kaymakamımızın gece gündüz demeden aldığı tedbirler ve canla başla mücadelesi takdire şayandır.  Tek amacının dünyayı saran bu hastalığın bir an önce ilçemizden gitmesi sağlıklı ve huzurlu bir günlere ulaşmak içindir. Hiç şakası dahi olmayan bu illetten bir an önce kurtulmak için insanların derbiyle dertlenen kaymakamımıza yapılan bu karalama kampanyasını şiddetle kınıyor her zaman yanında ve destekçisi olduğumu bilmesini istiyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2021, 11:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dr. NEVZAT ÇİMENOĞLU
Dr. NEVZAT ÇİMENOĞLU - 3 yıl Önce

Gazimize kesinlikle katılıyorum. Sayın Kaymakamımız Çorumluoğlu kesinlikle doğrusunu yapmıştır. Herkes bu salgında üstüne düşen görevi yapmalıdır. Görevini yaptığı için de elestirilmemeli tam tersine destek olunmalıdır.

SIRADAKİ HABER