Köse, Şoförler Odası ile istişarede bulundu…

Köse, Şoförler Odası ile istişarede bulundu…

Köse, Şoförler Odası ile istişarede bulundu…

AK Parti Kdz. Ereğli Kurucu İlçe Başkanı ve belediye başkanı aday adayı Muhammet Köse Şoförler Odası yönetimi ile bir araya geldi.
Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile uzun uzun sohbet edip istişarelerde bulunan Muhammet Köse, belediye başkanlığına neden aday olduğunu, hedeflerini ve projelerini anlattı.
Kdz. Ereğli’de birlik ve beraberliğin nasıl sağlanacağı konusundaki düşüncelerini Şoförler Odası ile paylaşan Muhammet Köse, gerçekleştirdiği ziyaretten oldukça memnun kaldı.
Köse’yi sıcak ve samimi bir ortamda karşılayan Şoförler Odası Yönetim Kurulu, aday olabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar.
Belediye başkanı aday adayı Muhammet Köse, Kdz. Ereğli’de Sivil Toplum Kuruluşları ve halk ile istişarelerinin aralıksız olarak devam edeceğini belirterek, kendisini sıcak bir şekilde karşılayan Şoförler Odası’na teşekkür etti.
Köse, Şoförler Odası’nın sorunlarını da dinlediğini, çıktığı bu yolda görevin kendisine layık görülüp o makama geldiğinde de Belediye’yi tüm STK’ların ortak görüş ve önerileri ile demokratik ve şeffaf bir şekilde yöneteceklerini  vurguladı.
Muhammet Köse, hiçbir siyasetçi ve yöneticinin toplum ve topluma kanaat önderliği yapan STK’lar ile istişare etmeden başarılı olmasının mümkün olmadığına dikkat çekti.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2018, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER