Kredi Haziran'a kaldı

Kredi Haziran'a kaldı

Kredi Haziran'a kaldı

Kdz. Ereğli Belediye Meclis toplantısının Mayıs ayı 2. Oturumu başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Partili Üye Reşat Latif rahatsızlığı nedeniyle, CHPli Üye Sertan Ocakcı da annesinin rahatsızlığı nedeniyle katılmadı.
Toplantıda ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti belediye ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasına ait komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi.
Belediye ile Karadeniz Bölge Komutanlığı arasına imzalanacak olan Kaletepe protokolü için Belediye Başkanına yetki verilmesi maddesi oybirliğiyle kabul edildi.
Memur kadrolarında derece değişikliği yapılması oybirliğiyle kabul edildi.

Toplantıda, Resmi kurumlara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi, şahıslara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi ve ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasının görüşülmesi maddeleri oybirliğiyle imar komisyonuna havale edildi.

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi, dün Plan ve Bütçe Komisyonuna havale ettiği Kent Meydanı ve yeraltı  otopark yapım işi için İller Bankasından 40 milyon TL kredi alınması maddesiyle bugün komisyonlara havale edilen maddeleri Haziran ayında karara bağlayacak.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 07:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER