KREDİ MECLİSTEN GEÇMEDİ! UYSAL: YAPACAĞIZ

KREDİ MECLİSTEN GEÇMEDİ! UYSAL: YAPACAĞIZ

Karadeniz Ereğli belediye meclisinin Haziran ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Toplantıya sağlık sorunları nedeniyle AK Partili meclis üyesi Sezai Meriç, şehir dışında olduğu gerekçesiyle Reşat Latif, Yusuf Kalay ve ihsan Yazıcıoğlu, çocuğunun rahatsızlığı gerekçesiyle de Turgay Aydın; CHP meclis üyesi Nur Oğuz da rahatsızlığı nedeniyle katılmadı.
AK Partili meclis üyeleri, mazeretleri nedeniyle toplantıya katılmayan AK Partili meclis üyelerinin mazeret dilekçelerine ret oyu kullandı.
Toplantının en önemli maddesi olan Kdz. Ereğli Kent Meydanı ve yeraltı otopark binası yapımı 1. etap için İller Bankası'ndan kredi alınmasına ait komisyon raporunun görüşülmesi maddesi gergin anların yaşanmasına neden oldu.
Belediyenin İller Bankası'ndan 45 milyon TL kredi kullanmasını öngören madde, AK Partili meclis üyelerinin toplantıda azınlıkta yer yer alması nedeniyle CHP'li üyelerin ret oylarıyla reddedildi. Kdz. Ereğli belediye başkanı Hüseyin Uysal, Kent Meydanı ve yeraltı otopark ile Cami projesini belediye olarak borçlanmadan hayata geçireceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 17:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim ipek
İbrahim ipek - 6 yıl Önce

Kardeşim nedir bu kent meydanı sevdası,daha İnönü parkı bile dolmazken,anıt önü bomboş dururken(çocukların bisiklet binme paten kayma alanı oldu)bunca krediyi çekip bu şehir insanını bankaya borçlandırmak ne demek.

SIRADAKİ HABER