Kumar oynayanlar suçüstü yakalandı...

Karadeniz Ereğli'de yasağa uymayıp kumar oynayanlara cezai işlem yapıldığı bildirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, 30/04/2020 günü saat 22:00 sıralarında Kdz. Ereğli İlçesi Osmantepe Mevkiinde bulunan konteynırın ışıkların açık ve içeride şahıslar olduğu tespit edilmiş, 

Kumar oynayanlar suçüstü yakalandı...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, kumar oynadıkları belirlenen 4 kişi hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün (30 Nusan) saat 22 sularında ilçeye bağlı Osmantepe mevkisindeki bir konteynırın ışıklarının açık olduğunu belirledi.

Durumdan şüphelenen ekipler, söz konusu konteynıra geldiklerinde içinde M.T, M.P, H.T, A.G. isimli 4 kişinin bulunduğunu ve masanın üzerinde ise çeşitli şans oyunları ile kumar oynadıklarını tespit etti.

Ekipler, Kanteynırdaki şans oyunu kağıtları, oyun pulları, yaz-boz kağıtları ile 800 lirayı muhafaza altına alan ekipler, kumar oynandığı belirlenen oyunla ilgili tahkikat başlattı.

Bunun yanı sıra M.T, M.P, H.T, A.G. hakkında, ‘sosyal mesafe kurallarına uymadıkları” gerekçesiyle tutanak tanzim edildi.

Öte yandan, yapılan araştırmalarda, Ramazan Aylarında bu tür kumar oynama ve oynatma olaylarında artış görüldüğünü belirleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, bu doğrultuda sıkı ve titiz takip-tespit çalışmasını sürdürdüğü öğrenildi.

Polis, söz konusu kumar türü oyunların oynandığı mekan yada oynatan şahısları gören veya duyan vatandaşları, ihbarda bulunmasının Emniyet Güçlerine büyük katkısı olacağını savunuyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2020, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER