Kurbanlıkları Kasaba Yarı Fiyatına Sattı

Kurbanlıkları Kasaba Yarı Fiyatına Sattı

Kurbanlıkları Kasaba Yarı Fiyatına Sattı

ZONGULDAK - Zonguldakın Ereğli ilçesinde, sattıkları kurbanlıkların bedelinin ödemediği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, Süleymanbeyler köyü Subaşı Mahallesinde kasap dükkanı işleten Halime Sevim (53) ve oğlu Savaş Sevim (30), kentteki bir kurumda çalışan A.Kye Kurban Bayramı öncesi 6 kurbanlık sattı.

Kurbanlıkların bedeli olan 61 bin liranın 60 bin lirasının ödenmediğini iddia eden Halime ve Savaş Sevim, savcılığa giderek suç durusunda bulundu.

Savaş Sevim, adliye girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kurbanlıkları sattığı kişinin kendilerine ağabeyinin doktor olduğunu söylediğini belirterek, şunları anlattı:

"Bize, ;Ağabeyinin ABDde görev yaptığını ve kendisi için kurban keseceğini, bunun yanı sıra 5 ayrı doktora da hisse yaptığını; söyledi. Bizden 6 kurbanlık hayvan talebinde bulundu. Kendisine hayvanları gösterdik. Kendisi de hayvanları beğenince teslim ettik. Daha sonra bizden aldığı kurbanlıkları Zonguldak&[#]39;taki bir kasaba yarı fiyatına sattığını öğrendik. Daha sonra da bize, eşi ve kendi adına düzenlenmiş bir senet verdi ancak söz verdiği günlerde ödemelerini yapmadı.

Alacağı tahsil etmek için görüştükleri kişinin kendilerini tehdit ettiğini öne süren Sevim, şunları söyledi:

"Babama ödeyecek gücünün olmadığını söylemiş. Daha sonra ulaştığımız doktor ağabeyi ise konunun kendisiyle alakası olmadığını ifade etti. Bizim dışımızda 5-6 kişiyi daha dolandırdığını öğrendik. Hala peşinde koşturuyoruz ancak paramızı alamadık. Bir şekilde mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz.

haber

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2017, 08:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER