Kuzu: Şahıslarla kaybedecek vaktimiz yoktur

Kuzu: Şahıslarla kaybedecek vaktimiz yoktur

Kuzu: Şahıslarla kaybedecek vaktimiz yoktur

İYİ Parti Üyesi Sertan Kuzu, bölgede son yaşanan olaylar karşısında açıklama yapmak zorunluluğu oluştuğunu bildirdi. Türkiyenin sosyolojik ihtiyaçları sonucu ortaya çıkan İYİ Partinin, çözümsüzlüklere çözüm bulma, tıkanıklıkları aşma ve toplumsal düzeni yeniden tesis etme iddiasıyla siyasi arena da yerini aldığını anlatan Kuzu, Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığında yaşanan istifalara ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.
YUMRUKLARDAN BAHSEDİLMİŞTİR
Kuzunun yaptığı yazılı açıklama şu şekilde: Özgürlüğün olmadığı yerde ne gelişmeyi ne de toplumsal barışı sağlamak mümkün değildir. İYİ Parti toplumsal özgürlüğü demokrasiyi yeniden işler hale getirmek modern bir toplum yaratmak için ortaya çıkmıştır. Bu demokrasi özlemiyle çıktığımız bu yolda gerçekleşen kongrede ki kürsüde konuşulanlara verilen tepki büyütülerek ulusal basında karalama kampanyasına dönüşmüştür. Kimseye tokat bile atılmadığı halde yumruklardan bahsedilmiştir. Kongrede yaptığım konuşmamı dinlerseniz ve salonda yarattığı coşkuyu dikkate alırsanız gereken cevapları verdiğimi salonun sesi olduğumu herkes anlayacaktır.
İSTİFA EDECEĞİNDEN HABERİ VARDI
Kongrenin hemen sonrasında gelen istifaların açıklanış şekli yanlış olduğundan farklı anlaşılmalara neden olmuş ifade sorunu yaşanmıştır. Daha ortada il başkan adayı yokken bazı il yöneticilerimizin Ereğli’de yaşanan huzursuzluklardan dolayı birkaç arkadaşımızın istifa edeceğinden haberi vardı. Arkadaşlarımız doğal olarak ilçe başkanıyla yönetimde verimli çalışamayacaklarından dolayı istifa etmişlerdir, partimizin neferi olarak katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. Partimize üyelikleri devam etmektedir. İlçe başkanımızda onlardan boşalan görevlere yedekte bulunan akrabaları ve hemşehrileri ile daha uyumlu çalışarak partimize hizmet etmeye çalışacaktır. Sancısız doğum olmayacağı için sabır ve zaman doğruyu bulmamıza yardımcı olacaktır.
KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK
Sizde bilirsiniz ki vatan sevgisi imandandır, bu imanın gereği olarak Allah’a sadık bir kul olma derdindeyiz tabi ki bu yolda makam peşinde olanlar, oturduğu koltuğun hakkını veremeyerek nefsine yenik düşüp hırslarının esiri olanlar olacaktır. Seçimlere girme yetkisini alabilmek için kısıtlı zaman içerisinde teşkilat kurmak zorunda olunduğundan atanan başkanlar yetersizliği görüldüğünde umuyoruz ki müdahale edilecektir. Çünkü bizim şahıslarla kaybedecek vaktimiz yoktur. İftiraları tehditleri aşarak geldiğimiz bu günler sonrasında da görülmektedir ki çetin bir mücadele bizi beklemektedir. Milletimizle el ele vererek mübarek bir yola girdik. Bu kutlu davayı yükseltmek için çalışırken kötü niyetli kişilerin buna gölge düşürmesine izin veremeyiz. Bize inanan milyonların bizden medet uman Cumhuriyet sevdalısı Atatürkçü vatan sevdalılarının umutlarını yolda bırakmayacağız. Bu hedefleri yakalamak ve Türk milletini mutlu, umutlu ve müreffeh yapmak, Türk devletini güçlü kılmak için Meral Akşeneri Cumhurbaşkanı yapacağız

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 08:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakikat
hakikat - 6 yıl Önce

iyi parti dağılıyor ülkücüler yuvaya dönüyor yani MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE..ülke dört taraftan düşmanlarla uğraşırken cumhur ittifakı yapmak en milli harekettir.bu ülke hem içte hemdışta hainlerle uğraşıyor.bir nevi dünya savaşı veriyoruz şuan Dr.Devlet Bahçeli en doğru hareketi yapmaktadır.

SIRADAKİ HABER