MADEN ŞEHİTLERİNİN YAKINLARI MHP'YE GİTTİ

MADEN ŞEHİTLERİNİN YAKINLARI MHP’YE GİTTİ

MADEN ŞEHİTLERİNİN YAKINLARI MHP'YE GİTTİ

Kdz. Ereğli’de, Maden Şehitleri Derneği Başkanı Çetin Yiğit, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe Başkanı Rahman Demirtürk ve yönetimini ziyaret etti.
Ziyaret ile ilgili olarak açıklamada bulunan MHP Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk, Maden Şehitleri Derneği Başkanı Çetin Yiğit, yönetim kurulu ve dernek üyelerinin ziyaretinden dolayı son derece memnuniyet duyduğunu söyledi.
Demirtürk, konuşmasında “Arkadaşlarımız partimizi ziyaret ettiler. Bu ziyaretten son derece memnun kaldık. Milliyetçi Hareket Partisi’ni de ziyaret ettikleri için kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz. Gönüllerimiz bir. Ereğli’de birlikte neler yapacağız. Ereğli’ye neler katacağız. Bunları konuşmak için buradayız. Ziyaretlerinden dolayı da memnun olduk. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.
Maden Şehitleri Derneği Başkanı Çetin Yiğit ise konuşmasında, MHP Ereğli ilçe başkanı Rahman Demirtürk ve ekibine göreve seçilmelerinden ve yeni yerlerine taşınmalarından dolayı hayırlı olsun demek için ziyaret ettiklerini söyledi.
Yiğit konuşmasında, “Öncelikle bende başkanıma teşekkür ediyorum. Bizler de hem görevi hemde yeni yerine hayırlı olsun demek için ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bizleri kabul ettiği için kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Başbakan’ımız açıklamıştı. Maden şehitleri ailelerine kadrolu iş istihdamı sağlanacak diye. Biz aileler olarak son derece mutlu olduk. Önemli olan bundan sonraki süreçte yasal düzenlemenin en hızlı şekilde yapılıp, ailelerin bir an önce bu hakka kavuşması için olayı takip edeceğiz. İnşallah bundan sonrası güzel sonuçlanır. Ben bu vesile ile bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan ziyaret MHP’nin yeni binasının gezilmesi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER