Madenciler, yaralı askerlerle bir araya geldi 

Madenciler, yaralı askerlerle bir araya geldi 

Madenciler, yaralı askerlerle bir araya geldi 

Karadeniz Ereğli’nin çeşitli bölgelerinde yaşayan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müesesesi Kandilli İşletmesi’nde çalışan maden işçileri, İdlib’de hain hava saldırısında yaralanan Ereğlili Askerlere geçmiş olsun  ziyareti gerçekleştirdiler.
15 kişiden oluşan Maden işçileri bir araya gelerek, geçen hafta yaşanan üzücü saldırıda yaralanan Yazıcılar Köyünden piyade uzman çavuşlar Ercan Kurt ve Adnan Ersoy’a baba ocaklarında geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. 
Maden işçisi Şanver Turan, ziyarette Kahraman gazilerimiz Adnan Ersoy ve Ercan Kurt’a acılarını ortak olduklarını belirtti.  
Turan maden işçileri arkadaşları adına anlamlı moral ziyaretinde yaptığı konuşmasında “Askerlerimiz ile bizler vatanımız için mücadele ediyoruz. Birlik beraberlik içinde bir çok zorluğu geçmeye çaba ediyoruz. Sizlerin yaşadığı acıyı bizlerde yaşıyoruz. Bir olup ayakta duracağız. Vatanımız ve askerlerimiz için her türlü desteklerimizi sürdüreceğiz. Yapılan saldırıyı kınıyoruz. Şehitlerimize rahmet diliyor, gazilerimize şifalar diliyoruz."
Askerler Kurt ve Ersoy kendisine moral ziyaretinde bulunan Maden işçilerine teşekkür ederek, Vatanımızın bütünlüğü anlamlı ziyaretlerle bir kez daha görüldüğünü belirti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2020, 16:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER